Heeft jouw club een clubblad? Dat is niet vanzelfsprekend. Je hebt tenminste nodig: Clubgevoel, en een paar mensen die zich inzetten als redactie en productie. En natuurlijk een ALV die het belangrijk genoeg vindt om budget ter beschikking te stellen. Maar dan heb je ook wat... Komende maanden willen we aan jullie af en toe een clubblad voorstellen. Leuk om te lezen wat ze in een andere zweefvliegclub zoal doen en beleven, maar ook ter inspiratie... o, zij doen het zo!

EZAC, uit Axel, heeft een leuk clubblad dat enthousiast wordt volgeschreven door een flink aantal leden. Wim schrijft er dit over:

.. "Het clubblad is een onderdeel van onze pr-groep.

We geven het clubblad nog steeds in gedrukte vorm uit waardoor niet alleen de leden maar ook onze donateurs en adverteerders een tastbaar stuk in handen krijgen. (Fijn als het clubblad op tafel ligt waardoor derden er ook in kunnen lezen.) In het verleden hebben we discussie gehad of we het blad niet beter digitaal kunnen versturen maar om bovenstaande reden blijven we het in gedrukte vorm uitgeven.

Verder is een clubblad één van de middelen waarbij de leden over elkaar kunnen lezen en van elkaar kunnen leren. Boeien en binden.. "

Bestand Type Grootte
EZAC clubblad pdf 5,29 MB

Jouw clubblad ook in deze rubriek?

Vind je het leuk om jullie clubblad in de kijker te zetten? Stuur dan een recente aflevering naar communicatie.zweefvliegen@knvvl.nl , graag met een kort stukje toelichting.

In principe komt de Nieuwsbrief Zweefvliegen elke maand rond de 3e week uit. Wil je mee, lever dan rond het tweede weekend je bijdrage aan.