Vacature Lid Commissie Kunstweefvliegen

Binnen de afdeling zweefvliegen hebben we een Commissie Kunstzweefvliegen (CKZ). Deze commissie is op zoek naar versterking en doorstroming, daarom is er nu de vacature:

LID COMMISSIE KUNSTZWEEFVLIEGEN (CKZ)

We denken hierbij aan:

- Mensen met een passie voor kunstzweefvliegen die zich willen inzetten voor het bevorderen van deze tak van de zweefvliegsport
- Bij voorkeur iemand die ervaring heeft met kunstzweefvliegen
- Van jong (graag zelfs!) tot oud (voor de ervaring!), van de verschillende clubs (groot/klein, uit de verschillende regio’s).

De functie is onbezoldigd, wél kom je in aanmerking voor een reis- en onkostenvergoeding.

Over de CKZ – Wat ga je doen?

De CKZ is verantwoordelijk voor beleid, advies en coördinatie op het gebied van kunstzweefvliegen. De CKZ coördineert deelname aan internationale competities, organisatie van de kunstvliegcursus en zorgt voor expertise als het gaat om trainingsprogramma’s aërobatics.

Ook beheert de commissie het nieuwe prestatiesysteem voor kunstzweefvliegen met de daarbij behorende beoordelingen voor onderscheidingen. En het promoten en verder ontwikkelen van het kunstzweefvliegen in Nederland hoort er natuurlijk bij. Kijk vooral even naar de nieuwe promotiefilm! https://www.youtube.com/watch?v=QSuKgJjTCeo

Interesse?
Ben je enthousiast geworden, voel je er wat voor om hier invulling aan te geven? Of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar secretariaat.zweefvliegen@knvvl.nl, en gebruik als onderwerp ‘Vacature Lid Commissie Kunstzweefvliegen’.