De Open Dag van Vliegveld Middenmeer op 2 juni betekent een inmiddels jarenlange traditie van vermaak en interessante bezienswaardigheden voor jong en oud.

Gedurende de hele dag kunt u als bezoeker van ons veld getuige zijn van de verrichtingen van onze Micro Light Aircraft (MLA). Daarnaast zijn er die dag diverse demonstraties van flight-simulators. Verder verwachten wij een demonstratie van een heuse SAR ‘search-and-rescue’ helikopter van de kustwacht. En als klap op de vuurpijl kunt u getuige zijn van de verrichtingen van een bezoekend Sukhoi M26 Aerobatics vliegtuig!

Vanaf ons heerlijke en deels overdekte terras kunt u alles op uw gemak aan u voorbij zien komen onder het genot van een hapje en een drankje. En als u dat wilt kunt u de vliegtuigen ook van dichtbij bekijken natuurlijk! Voor de kleintjes hebben wij deze dag een prachtig springkussen beschikbaar dus ook zij hoeven zich niet te vervelen.

Overweegt u per vliegtuig (MLA only….) te komen? U betaalt die dag geen landingsgeld er staat gratis appeltaart en koffie klaar voor u en uw eventuele passagier!

LET OP: het veld is PPR! Dus voorafgaand aan uw bezoek wel eerst even contact opnemen met onze havenmeester. Houd er rekening mee dat het veld vanwege demonstraties tijdens de open dag twee of drie keer kort gesloten zal zijn. De havenmeester informeert u graag verder.

Zaterdag 2 juni. Aanvang 10:00. Einde 17:00.
Voor meer info over ons veld en de geldende procedures: www.vliegveldmiddenmeer.nl.


Bericht van Vliegveld Middenmeer.