Ter uitbreiding van ons bestuur en ter ondersteuning bij onze webinars zoeken wij een aantal vrijwilligers. Mensen zonder hoogtevrees die zich graag inzetten voor dronevliegend Nederland.

Webinar
Voor de technische ondersteuning tijdens onze webinars zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die het beeld en geluid willen verzorgen vanuit de KNVvL Studio in Woerden. Voor instructie ter plekke wordt uiteraard gezorgd. Het zou fijn zijn als we een groep van 'regisseurs' kunnen samenstellen, zo kunnen we de tijdsbelasting spreiden.

Penningmeester/bestuurslid
Op dit moment heeft onze afdeling een interim penningmeester. Wij zijn op zoek naar een penningmeester met als achtergrond kennis van de specific categorie en bij voorkeur met technische kennis van RPAS. De werkzaamheden zijn niet alleen op financieel gebied (eenvoudige administratie), maar ook ondersteuning van de voorzitter in de diverse internationale en nationale commissies maakt deel uit van je takenpakket.
Zie je vooral dat laatste zitten, maar heb je niet veel op met geldzaken? In dat geval kijken we ook heel graag uit naar jouw bericht.

Is je interesse gewekt?
Help jij mee de KNVvL afdeling drones naar een hoger niveau te brengen? Stuur ons dan een bericht via drones@knvvl.nl. Graag voorzien van een korte introductie en je relevante ervaring.

Bovenstaande vacatures zijn onbezoldigd, je onkosten worden uiteraard vergoed.