Graag vestigen wij je aandacht op de aanstaande kennisbijeenkomst Drones, georganiseerd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De KNVvL is erbij, zien wij jou daar?


Uitnodigingstekst

Binnenkort stemt de Europese Raad over Europese regelgeving voor drones. Daardoor zal onze nationale regelgeving vervangen worden door EU regelgeving voor civiele drones. Deze Europese regelgeving biedt nieuwe kansen voor drones en maakt de weg vrij voor innovaties. Hiermee ontstaan er ook voor de Nederlandse drone industrie nieuwe mogelijkheden.

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat nodigt u daarom graag uit voor een kennisbijeenkomst op 11 april a.s. Tijdens het ochtenddeel wordt u onder andere bijgepraat over wat de Europese regelgeving inhoudt, hoe deze in Nederland geïmplementeerd wordt en welke kansen dat met zich meebrengt. In de middag nemen we u mee in de mogelijkheden en toepassingen binnen de kansrijke domeinen Inspectie en infrastructuur, Smart Logistics, Safety en Security, Agro en natuur. Tijdens deze kennisbijeenkomst is er volop ruimte vrijgemaakt voor vragen, dialoog en discussie.

Meer informatie en aanmelden via deze link