Als dank voor jouw lidmaatschap van de afdeling Drones hebben wij een cadeautje voor je: een speciale uitgave van het boek DroneBeeld van de European Drone Academy!

Jouw aandeel in het collectief

Mede door jou is de KNVvL een groot collectief op het gebied van professionele drone-vliegers. Jij draagt bij aan de zwaarte van de inbreng van de KNVvL aan bijvoorbeeld het uitrollen van de nieuwe Europese drone-wetgeving in Nederland. De KNVvL is een serieuze partner aan de ontwikkeltafel van de deze wetgeving samen met de specialisten binnen het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De KNVvL vertegenwoordigt jou, je branche en de luchtsporters. Onze vereniging zorgt dat er buiten de bemande commerciële en militaire luchtvaart óók luchtruim over blijft voor de lichte luchtvaart, waar jij als drone-piloot ook deel van uitmaakt.

European Drone Academy

Speciaal voor de onbemande luchtvaart creëert de Dutch Drone Academy (DDA) professioneel lesmateriaal. Van basiscursus en praktische trainingen tot gespecialiseerde content, DDA heeft deze ontwikkeld om de drone-sector te ondersteunen en verdere professionele ontwikkeling op een veilige manier mogelijk te maken.

Partnership KNVvL en EDA

De KNVvL is er dan ook trots op met de Dutch Drone Academy een samenwerking te zijn gestart. Een van de eerste uitkomsten hiervan, het boek DroneBeeld, komt in de maand november jouw kant op. Als dank voor jouw lidmaatschap!

Links op de foto KNVvL-directeur Ronald Termaat en rechts Parcival Hofland, directeur van EDA
Links op de foto KNVvL-directeur Ronald Termaat en rechts Parcival Hofland, directeur van EDA

Er is meer!

In samenwerking met DDA hebben we nog een mooie aanbieding voor jou. De praktische workshop bij het boek bieden we je aan tegen een fors kortingspercentage. En omdat alleen maar alleen is, mag je voor hetzelfde tarief gezellig iemand meenemen naar de workshop.Het boek kan je voor je vliegmaat ook tegen korting bestellen. Kijk snel op de speciale pagina van DDA voor KNVvL-leden!

We wensen je veel lees-, vlieg- en opname-plezier!