Deltavliegschool Randonaero Adventures biedt naast lessen nu ook introductievluchten aan, voor iedereen die wel eens wil ervaren hoe het voelt onder een deltavlieger. De vluchten worden gedaan vanaf EHST - Stadskanaal en iedereen tot 95 kilo kan mee.

In veel andere luchtsporten zijn duovluchten heel gebruikelijk en ook bij deltavliegen is het mogelijk. Om het deltavliegen toegankelijker te maken in Nederland heeft Heleen van den Bos van deltavliegschool Randonaero Adventures afgelopen jaren geïnvesteerd in het duovliegen. Dit is niet alleen een lesmethode, maar ook een manier om het deltavliegen gewoon een keer te proberen.

(© Duovlucht Randonaero Adventures)
(© Duovlucht Randonaero Adventures)

Heleen heeft een opleiding gevolgd om deze lesmethode ook op haar school te kunnen introduceren. Vorig jaar heeft ze haar lessen omgezet naar deze methode en vanaf dit jaar kan iedereen met een duovlucht het deltavliegen een keer ervaren.

Wil jij een keer mee deltavliegen? Kijk voor meer informatie op de website van Randonaero Adventures: www.deltavliegschool.com/duovliegen/