Wie zijn de mensen van het verenigingsbureau van de KNVvL? Wie zijn zij, wat doen ze en waarom kiezen zij voor de KNVvL? Deze keer is het woord aan Sanne de Bonte. Onze vliegende keep!

Welke functie heb jij binnen de KNVvL?

Ik ben gestart als medewerker Ledenservice, maar al vrij snel heb ik een ondersteunende rol gekregen bij onder andere de afdeling Financiën, Communicatie en specifieke projecten. Ik ben dus een beetje het manusje van alles.

Sinds wanneer werk je bij de KNVvL en hoe ben je hier terechtgekomen?

In juli 2022 was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Rond die periode sprak ik een medewerkster van de KNVvL die mij vertelde over de openstaande vacature voor de Ledenservice. Omdat ik zelf in Woerden woon was de keuze snel gemaakt. Ik heb gesolliciteerd en ben op 15 augustus 2022 begonnen.

Hoe ziet een werkweek er voor jou uit?

Mijn werkzaamheden zijn erg uiteenlopend. Ik spring van Ledenservice taken, naar financiële taken, en voeg vervolgens nog iets toe op de website. Geen dag is hetzelfde en dat is nu juist zo leuke aan deze baan.

Wat vind je leuk/interessant/belangrijk aan je werk bij de KNVvL?

Omdat ik met veel verschillende afdelingen samenwerk leer ik veel over onder andere de luchtvaart. Dit is erg boeiend. Daarnaast haal ik een groot deel van mijn werkplezier uit de samenwerking met collega's. Samen vormen we één team, en dat vind ik erg belangrijk.

Wat maakt een normale werkdag een geweldige werkdag voor jou?

Als ik een afdeling of een lid kan helpen, en ze tevreden zijn met het eindresultaat. Service gericht werken vind ik een groot goed.

Met welke collega's werk jij het meest samen?

Ik werk veel samen met Kaylee van ledenservice, Helen van financiën en Jacqueline van opleidingen en examens.

Ben je actief binnen de luchtvaart? Zo ja: hoe? En wat vind je er leuk aan? Zo niet: wat zou je nog weleens willen proberen binnen de luchtvaart?

Ik ben persoonlijk niet actief binnen de luchtvaart. Het lijkt me wel erg leuk om alle luchtsporten eens te proberen, te beginnen met parachutespringen tijdens ons teamuitje in september.

Welk nieuws/ welke ontwikkeling binnen de luchtvaart heeft in de afgelopen jaren de meeste indruk op jou gemaakt?

De luchtvaart sector is behoorlijk nieuw voor mij. Tevens werk ik nog niet zo lang bij de KNVvL. Erg veel ontwikkelingen heb ik dus nog niet meegemaakt. Sinds ik hier werk valt het mij echter op dat de luchtvaart sector met regelmaat in het nieuws te zien is. Het is een erg bewegelijk en dynamische sector en dat zorgt ervoor dat er nooit een saai moment is op het kantoor.

Als je overal naar toe kunt vliegen, waar vlieg jij dan het liefst naar toe?

Oei. Heb je even? Haha. Ik houd niet zo van warme klimaten, dus ik zou het liefst naar de wat noordelijke landen vliegen zoals Ierland, Schotland, Canada, Oostenrijk en Noorwegen. Maar plaatsen zoals Zwitserland, Nepal of Nieuw Zeeland lijken mij ook nog steeds ontzettend gaaf.

Wat is het belangrijkste voorwerp dat je op je bureau hebt liggen/staan?

Ik weet dat iedereen hier zijn of haar computer noemt. En eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat mijn computer ook wel erg belangrijk is. Maar belangrijker nog is mijn Daily Checklist waarop ik bijhoud wat ik nog moet doen, en wanneer er deadlines zijn die ik moet halen.