Wie zijn de mensen van het verenigingsbureau van de KNVvL? Wie zijn zij, wat doen ze en waarom kiezen zij voor de KNVvL? Deze keer is het woord aan Frederike Vonk. Zij werkt bij de KNVvL als onze managementassistente. Een echte spin in het web. Wij vroegen Frederike over haar veelzijdige functie.

Sinds wanneer werk je bij de KNVvL en hoe ben je hier terechtgekomen?

Ik kwam de vacature via via tegen, en ben op 1 maart 2023 gestart.

Hoe ziet een werkweek er voor jou uit?

Mijn werkweek is een rondvlucht van verslagen schrijven, het beantwoorden van e-mail, verschillende afspraken plannen, alles rondom de zaalverhuur verzorgen, en zorgen dat de voorraad op het bondsbureau op orde is.

Wat vind je belangrijk aan je werk bij de KNVvL?

Dat we er samen als één team voor gaan.

Wat maakt voor jou een normale werkdag tot een geweldige werkdag?

Een gezellige dynamiek op de vloer met genoeg lachen tussendoor.

Met welke collega's werk jij het meest samen?

Omdat ik management assistent ben, voer ik regelmatig klussen uit voor de directeur Rembert. Met Jacqueline werk ik vaak met betrekking tot de planning en zaalverhuur. Ook met Kaylee en Sanne van de Ledenservice moet ik soms schakelen.

Ben je actief in de luchtvaart? Zo ja; hoe? En wat vind je er leuk aan? Zo niet; wat zou je nog weleens willen proberen?

Nee, ik ben niet actief in de luchtvaart omdat ik een angsthaas ben als het om hoogtes gaat. Maar ik zou toch nog wel eens een Ballonvaart willen proberen (denk ik).

Welk nieuws/ welke ontwikkeling binnen de luchtvaart heeft in de afgelopen jaren de meeste indruk op jou gemaakt?

Ik werk nog niet zo lang bij de KNVvL, dus ik heb nog niet veel recreatief luchtvaartnieuws meegekregen. Wat ik me nog wel goed kan herinneren is de aanslag op de Twin Towers, omdat mijn beste vriend steward is bij United, en het twee toestellen van United betrof. Gelukkig zat hij niet in een van deze vliegtuigen.

Als je overal naar toe kunt vliegen, waar vlieg jij dan het liefst naar toe?

Dan ga ik het liefst naar Patagonië.

Wat is het belangrijkste voorwerp dat je op je bureau hebt liggen/staan?

Dat is zonder enige twijfel een Latte Macchiato!