Digitale ledenpas

Vanaf 2024 ontvang je geen fysieke ledenpas meer van ons. Je ledenpas (en tevens het bewijs van je lidmaatschap) kun je voortaan alleen nog digitaal terug vinden op de KNVvL app (of mijn.knvvl.nl). Deze app is vanaf 19 januari 2024 te downloaden in de app stores.

Brevetten

Door de overstap naar een nieuw systeem duurt het momenteel langer om de aanvragen voor brevetten te verwerken. Alle brevetten die na 18 november 2023 zijn aangevraagd staan nog in de wachtrij. Wij verwachten eind januari te kunnen starten met het verwerken van deze aanvragen. Je kunt je brevet dus in de loop van februari verwachten.

We hebben de mogelijkheid om bij echte spoed alsnog een brevet uit te geven via het oude systeem. Is jouw brevet verlopen en heb je deze nodig voor bijv. een wedstrijd in het buitenland? Bel ons dan even via 0348-437060. Is je brevet wel verlopen maar heb je niet direct een nieuwe nodig? Dan verzoeken we je vriendelijk om nog even geduld te hebben.

Is je brevet verlopen en moet je binnen 3 maanden na de verloopdatum een nieuwe hebben aangevraagd? Stuur dan een e-mail naar [email protected] voordat deze deadline is verstreken, zodat we op de hoogte zijn van jouw verlenging en we dit mee kunnen nemen in de termijn van verlenging.

Inloggen op de KNVvl app

Inloggen op de app doe je met de gegevens waarmee je ook inlogt op de "Mijn KNVvL" pagina. In de app tref je ook je verzekeringsbewijs en andere gegevens over je lidmaatschap. Moet jij je lidmaatschap bewijzen? Dan kun je dus vanaf 19 januari de KNVvL app gebruiken.