De lezing van Corinna Schwiegershausen en het Nederlandse Kernteam die gepland stond op 24 februari is verschoven naar 21 september.

De afdeling Deltavliegen van de KNVvL organiseert op 21 september een avond vol met verhalen en informatie. Voor deze speciale avond komt niemand minder dan de vijfvoudig wereldkampioen en huidig Europees kampioen bij de dames Corinna Schwiegershausen naar Woerden! Ze is een bekende en gerespecteerde deltavliegster uit Duitsland, en haar verhalen zijn zowel inspirerend als leerzaam voor ons allemaal.

Corinna zal vertellen over haar start in het deltavliegen, haar wedstrijdervaringen, haar carrière in de vrouwensport en sponsoring, en zal vragen van piloten beantwoorden. Na de pauze staat het Nederlandse kernteam klaar om over hun avonturen te vertellen. Heb je nu al vragen aan Corinna of het kernteam? Deel ze met ons, dan zorgen wij voor passende antwoorden.

Aanmelden en praktische informatie

Deze lezing is op 21 september 2024. Voorafgaand aan de lezing willen we een dag samen vliegen en gezellig eten met elkaar. Details volgen later; houdt de website, de nieuwsbrief en de whatsappgroep in de gaten!

Heb je interesse? Meld je dan alvast bij Adrie Bijsterbosch.