Van 22 tot en met 25 februari 2024 is de Motorbeurs in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Niet een plek waar je normaal aan deltavliegen denkt maar toch kun je er dit jaar virtueel vliegen, in de delta-simulator van KNVvL afdeling Deltavliegen en vliegschool Delta Fly Adventures. Het gevoel van vrijheid dat deltavliegen geeft, is nóg groter dan dat van motorrijden. Een unieke kans om liefhebbers van avontuur kennis te laten maken met onze mooie sport.

Gemiddeld genomen zijn er onder de huidige deltapiloten wel erg veel motorrijders. Deltavliegen promoten op de grootste motorbeurs van Nederland is dus een unieke kans! We hebben een grote stand in Hal 12, waar iedereen een virtuele vlucht kan maken in onze deltavlieg-simulator, met virtual-realitybril. Omstanders kunnen op een groot scherm meekijken, en natuurlijk zijn er volop enthousiaste piloten om bezoekers van alles te vertellen over deltavliegen.

Spread the word!

Er worden zo’n 90.000 mensen verwacht op de beurs, en die moeten natuurlijk allemaal weten dat ze kunnen komen deltavliegen. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig! Rijd je ook motor, of ken je mensen die motorrijden? Staat er een bedrijf dat je kent op de motorbeurs? Stuur ze naar DeltaFlyAdventures.com voor meer info. En heb je vlieg-connecties buiten het deltavliegen? Zet die ook in! We staan er namens de KNVvL en die staat voor álle luchtsporten!

Simulator, prijsvraag en meer

De KNVvL verzorgt de standruimte. Vliegschool Delta Fly Adventures (voorheen Randonaero Adventures) verzorgt een tof programma met de simulator, een prijsvraag voor het winnen van een duovlucht, films en informatiepakketjes over (leren) deltavliegen. De stand wordt bemenst door piloten van onder andere De Buizerd, Plus 5 en Delta Fly Adventures.

Hulp gezocht

We kunnen nog wat vrijwilligers gebruiken (dames, reageer ook vooral!), en we zoeken ook nog wat items voor het aankleden van de stand. 80m2 Vloerbedekking bijvoorbeeld en een paar hoge krukken. En we zoeken foto’s en filmpjes met de combinatie deltavliegen en motorrijden. Kun of wil je helpen, meld je dan bij Heleen van den Bos van Delta Fly Adventures op [email protected] of 06 4128 0091. En ga je zelf als bezoeker naar de beurs, kom dan even bij ons langs in Hal 12!