Tijdens de vaart houden de piloten rekening met heel veel verschillende factoren. Eén van die factoren is de situatie van de landeigenaren. Mocht daar iets mis gaan, dan lossen we deze situatie graag in gezamenlijk overleg op. Heb je een vraag of een probleem stuur dan een e-mail naar landing.ballonvaren@KNVvL.nl.

Pers

Journalisten en pers kunnen een e-mail sturen naar secretaris.ballonvaren@KNVvL.nl. Tijdens kantooruren kun je ook telefonisch contact opnemen met de KNVvL in Woerden via 0348 437060.

Incident melden

Ben je piloot, ballonbedrijf of anderszins betrokken en wil je een incident melden neem dan direct contact op met het Safety Management Team via voorval.ballonvaren@KNVvL.nl.

Daarnaast is het ook van belang dat een piloot binnen 72 uur het incident meldt aan het Analyse Bureau Luchtvaartvoorvallen (ABL).

Is het een ernstig incident? Meldt dit dan zo snel mogelijk aan de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) via Luchtvaart@onderzoeksraad.nl of neem contact op door middel van 0800-6353688.

Meer gedetailleerde informatie over incidenten, accidenten en wat wel of niet te melden vinden piloten en ballonvaartbedrijven je op Mijn.KNVvL.nl.