Heb je altijd al een familielid, vriend, kennis of een collega een ballonvaart cadeau willen doen? Of wil je aan iemand een bijdrage geven om een ballonvaart te kunnen boeken? Dan is een Ballonbon een ideaal cadeau!

De Ballonbon is inwisselbaar bij de ruim vijftig professionele bedrijven die zijn aangesloten bij de brancheorganisaties KNVvL afdeling Ballonvaren en de Commerciële Ballonvaarders Nederland (CBN). Op deze manier kan de ontvanger zelf kiezen bij welk professioneel bedrijf hij-zij de ballonvaart wil boeken en in welke omgeving de ballonvaart wordt gemaakt.

Hoe leuk is dat!

Eén ding is zeker: je doet hem of haar een groot plezier. Wie wil er nu niet een schitterend avontuur meemaken aan boord van een heteluchtballon? Ballonvaren is spanning, avontuur en romantiek tegelijktijd!

De kleurrijke Ballonbon is verkrijgbaar in de waarden € 50 en € 100 en is 1 (één) jaar geldig. Met de Ballonbon kun je de gelukkige ontvanger een complete ballonvaart cadeau geven of een gedeelte van de vaarprijs.

Prijs van een ballonvaart

De prijs van een ballonvaart varieert gemiddeld tussen de € 125 en € 175 per persoon. Elk bedrijf hanteert haar eigen tarieven, stijl en werkwijze. De prijs van de ballonvaart is afhankelijk van de exclusiviteit die je kiest. Je betaalt het minst voor een complete ballonvaart wanneer je op één van de vaste opstijglocaties van het bedrijf opstijgt en met een grotere ballon met meerdere passagiers (10 tot 30 personen) gaat ballonvaren.

De prijs van de ballonvaart wordt hoger wanneer je vanaf een eigen gewenste locatie wenst op te stijgen of wanneer je met een select gezelschap de ballonvaart wilt maken. Wanneer je met meerdere personen boekt, dan kunnen groepskortingen van toepassing zijn.

Bestellen

Het bestellen van de Ballonbon kan via de KNVvL-webshop. Nadat de betaling is ontvangen zullen de bestelde Ballonbonnen per post naar het door jou aangegeven adres worden opgestuurd.

Ballonbon inwisselen

Wanneer je de Ballonbon hebt ontvangen, dan kun je op de Ballonbon je eigen naam zetten als gever van het cadeau. Op de Ballonbon staat vermeld welke waarde de bon vertegenwoordigt (€ 50 of € 100) en wat de datum van afgifte is. De Ballonbon is niet inwisselbaar tegen geld.

Voor het boeken van de ballonvaart kan de ontvanger rechtstreeks contact opnemen met één van de ruim vijftig aangesloten professionele ballonvaartbedrijven. Zij kunnen je verder informeren over hun tarieven en de uitvoering van de ballonvaart.

Vragen?

Heb je vragen over de Ballonbon? Neem dan contact op met Tommie Witteveen, penningmeester van de afdeling Ballonvaren, via penningmeester.ballonvaren@KNVvL.nl.