Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen (zie hier) heeft het Glider Aerobatic Show Team onder leiding van Peter Mink een nieuwe MDM-1 Fox in bezit met daarop een spectaculair ontwerp. De vakjury van Sign+ Awards 2022 was het hier duidelijk mee eens, en nomineerde het Glider Aerobatic Show Team voor de award.

Spectaculair ontwerp

In 2019 besloot Peter Mink dat het tijd was; een eigen Fox! Deze moest dan wel de meest spectaculair uitziende Fox ter wereld worden. Een grote ambitie dus! Samen met een grafisch ontwerper maakte hij daarom een geweldig ontwerp voor zowel de Fox als de zelf gebouwde aanhanger, maar dat was nog niet makkelijk. Door het ontbreken van een schaaltekeningen van het vliegtuig was het een uitdagende klus; het ontwerp voor het vliegtuig moest direct passend zijn. De folie
mocht nergens storen met de sensoren en de folie uitsnijden op het object was absoluut uit den boze. Kortom: maatwerk dat tot in de perfectie is uitgevoerd. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

Sign + Awards

De Sign+ Award is een tweejaarlijkse vakprijs voor de sign- en displaybranche in de Benelux die wordt georganiseerd door het vakblad Sign+ Magazine. De Sign+ Award wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd, en de vakjury heeft het Glider Aerobatics Show Team dit jaar genomineerd in de categorie Voertuig reclame en Carwrapping. Een enorme eer!

Publieksprijs

Naast de prijs die word uitgereikt door de vakjury, maakt het team tevens kans op de publieksprijs met onder andere een geldprijs ter waarde van €1000,-. Daar kunnen ze uw hulp goed bij gebruiken! Om te stemmen op het Glider Aerobatics Show Team kun je hier klikken. Je komt dan op de stempagina terecht waar je via de groene knop ‘stem op dit project’ ongelimiteerd kunt stemmen. De winnaars worden op 4 oktober tijdens een ceremonie bekend gemaakt.

Succes Glider Aerobatics Show Team! We zijn trots op jullie!