... want Frank was jarenlang heel actief als vrijwilliger voor de afdeling Zweefvliegen. Natuurlijk naast zijn inzet in de eigen club GLC Illustrious (Gilze).

Zijn deskundigheid als ICT-er gecombineerd met zijn belangstelling voor veiligheid bracht hem zo al jaren geleden tot een landelijke rol bij de promotie van FLARM.
IT vernieuwing binnen GLC illustrious kreeg een landelijk vervolg onder andere door netwerkdagen ICT in het verleden en op dit moment is hij betrokken bij de adaptatie en ontwikkeling van de Zweef App.

Hij was een motor bij de totale vernieuwing van de theorie examinering voor zweefvliegopleidingen, het realiseren van kwalitatief hoogwaardige examens, vragen en stof. En vervolgens werd hij lid van de Raad van Toezicht STEBZ.

Frank pakte een doorslaggevende rol bij het opstarten van de taskforce veiligheid en de Commissie Veiligheid Zweefvliegen als secretaris, in het bijzonder bij de realisatie van het meldportaal voor de afdeling zweefvliegen en het uitrollen van dit portaal bij andere afdelingen.

Inmiddels is Frank sinds 1 september werkzaam op het verenigingsbureau van de KNVvL, onder meer als Accountmanager Zweefvliegen.

Hij kreeg zijn onderscheiding voor al zijn vrijwilligerswerk uitgereikt door Maarten Haverkamp, voorzitter van de KNVvL. Van harte gefeliciteerd Frank!