Na de succesvolle eerste editie in mei organiseerden we op 26 augustus jl ons tweede webinar. Gemist? Kijk het webinar hier terug:

>link naar het KNVvL-kanaal op YouTube<

Tijdens het webinar waren er helaas wat technische issues met de presentatie van ILT. We hebben de PowerPoint daarom onderaan deze pagina geplaatst.

Programma

Ook voor dit webinar was een aantal gerenommeerde en creatieve gasten uit de dronewereld bereid hun kennis te delen:

Jochem Feldberg van The Flying Dutchmen

The Flying Dutchmen zijn gespecialiseerd in het maken van pure films met een bioscoopervaring. Zij leveren creativiteit en originaliteit tot de grootst mogelijke mate. De expertise (en licenties) zetten ze ook in voor een grote variatie aan inspectiewerkzaamheden. Een speciale afdeling houdt zich bezig met machine learning technologie waarbij drones zelfstandig kunnen detecteren en inspecteren. Watch & learn!

Inspectie Leefomgeving en Transport (IL&T)

IL&Tzal ingaan op de Europese regelgeving en de uitrol daarvan in Nederland. Heb je bij voorbaat al een vraag? Stuur deze dan naar drones@knvvl.nl. Op deze manier kan men zich goed voorbereiden en is de kans zeker aanwezig dat jouw vraag beantwoord wordt tijdens het webinar.

Aukje Engel van
Flight Deck Insurance
Ben je lid van de KNVvL, dan kan je je bij Flight Deck Insurance voordeliger en goed verzekeren. Aukje vertelt er meer over. Heb je alvast een verzekeringsvraag voor Aukje, stel deze via drones@knvvl.nl.

Vragen!

Heb je een vraag aan ons, stel 'm via drones@knvvl.nl.

Antwoord op de tijdens het webinar gestelde vragen vind je hier (volgt)

Bestand Type Grootte
20210826 KN Vv L v 0 3 powerpoint 3,361 MB