NGAS uitgesteld naar voorjaar 2022

Vanwege het snel stijgende aantal coronabesmettingen, in combinatie met het huidige aantal aanmeldingen, hebben wij als organisatie besloten het Nederlands General Aviation Symposium een half jaar uit te stellen.

Wij zetten 7 mei 2022 alvast met potlood in onze agenda, meer informatie en een bevestiging van de nieuwe datum volgen nog. Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten.Een vitale en duurzame General Aviation

Zaterdag 6 november organiseren de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart (KNVvL), Aircraft Owners and Pilots Association Netherlands (AOPA-NL) en Nederlands Instituut voor Navigatie (NIN) het Nederlands General Aviation Symposium. Het thema is een vitale en duurzame General Aviation en we zullen ingaan op de uitdagingen, de doelen en de oplossingen. Kom je 6 november ook naar het Luchtvaartevenementencentrum Skydeck op Vliegveld Teuge?

Programma

Bestand Type Grootte
NGAS 6 november 2021 pdf 261,644 KB

Bereikbaarheid

Skydeck bevindt zich op Vliegveld Teuge, De Zanden 167, 7395 PG Teuge. Het is per auto goed te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid.

Entreeprijzen

  • Leden van AOPA-NL, KNVvL en NIN: 45,- Euro
  • Niet-leden: 55,- Euro
  • Studenten: 25,- Euro (bij aanmelding het nummer van de studentenkaart opgeven en deze tonen bij aankomst op de dag zelf)

Bij de aanwezige catering zijn, buiten de bovengenoemde consumpties, andere consumpties, waaronder lunch en borrel naar keuze, beschikbaar tegen betaling ter plaatse.