Dat wordt een leuk dagje op de Veluwe, reken maar! Gaat u mee op zaterdag 24 september?

In samenwerking met het bestuur organiseert ALA een bezoek aan het Museum vliegveld Deelen. Om 11.00 uur opent het museum. We verzamelen vanaf 10.45 uur. Parkeren kan, gratis, op de parkeerplaats van Natuurmonumenten aan de overkant. We worden ontvangen met koffie / thee, koek en een introductie. Daarna bezoeken we zelfstandig de expositie. Aansluitend hebben we een gezamenlijke lunch (2 broodjes, krentenbol, drinken).

Dan volgt een erg leuk en afwisselend middagprogramma:
In de historische bus rijden we langs diverse monumenten zoals dat van Clément van Maasdijk, langs meerdere historische vliegtuighangars uit WO2 en de militaire complexen Kamp Koningsweg Noord en Zeven Provinciën. In de Adelaerthoeve volgt tenslotte nog een presentatie over de geschiedenis van het gebouw en het vliegveld Deelen in WO2. De bus brengt ons daarna ook weer retour en na een laatste drankje in het museum reist iedereen af naar zijn/haar woonplaats.

Om de bus vol te krijgen zijn 40 deelnemers welkom, afhankelijk van Corona. Dat moet lukken toch?! Wie het eerst komt, die het eerst maalt… meld u daarom snel aan door een kaartje te kopen (lees verder bij Praktische informatie). De totale kosten (inclusief toegang museum en lunch) bedragen € 30,00 per persoon voor leden van ALA en LVK. Leden van KNVvL, KNVOL en NVvL of niet-leden betalen € 32,50 p.p. Graag te voldoen bij opgave.

Van harte welkom en tot kijk op zaterdag 24 september bij Museum vliegveld Deelen, Delenseweg 20, 6877 AE Deelen.

Namens het ALA-Bestuur, Jan Hemink.

Praktische informatie

Datum: 24 september
Tijd: 10.45 uur
Locatie: Museum vliegveld Deelen, Delenseweg 20, 6877 AE Deelen
Prijs: € 32,50
Prijs leden ALA en LVK: € 30

Aanmelden lukt helaas niet meer.
De termijn hiervoor is verstreken.

Graag zien wij u terug op ons volgend evenement.