Vanwege geen belangstelling onder onze leden hebben wij deze reis helaas moeten annuleren.

De KNVvL afdeling ALA heeft een vierdaagse reis naar Berlijn in voorbereiding, van 18-21 april 2023. Het reisdoel is een bezoek aan interessante luchtvaart-
plekken en musea:

  • Luchthavens Tegel
  • Tempelhof
  • Schönefeld
  • Deutsches Technikmuseum
  • Militair Museum Gatow

De reis naar Berlijn wordt door de deelnemers naar eigen invulling en boeking afgelegd (vliegen, trein, bus) op 18 april 2023. De kosten bedragen afhankelijk
van de keuze € 70 tot € 140 pp. Er worden drie nachten geboekt in een centraal in het centrum gelegen hotel. De kosten hiervoor zijn circa € 300,- pp (inclusief ontbijt).

Er wordt met de deelnemers afgestemd welk hotel, want het is natuurlijk belangrijk om samen in één hotel te zitten. Als er is besloten voor welk hotel we gaan, dan boekt ieder voor zich zelf. Beslis dan ook om al dan niet alleen of met een andere deelnemer op een kamer te overnachten.

In Berlijn reizen wij met openbaar vervoer, kosten rond € 50,- pp. Voor de entree in de vijf locaties en vier dagen eten en drinken schatten wij de kosten op € 250,- pp. Het totaal van de deelnamekosten komt daardoor op circa € 750,-. Veel geld, maar het is dan ook een bijzondere reis!

Dus.... heeft u belangstelling, laat het dan snel weten aan onze secretaris op e-mailadres [email protected]. Geef dan ook uw voorkeuren en vragen aan.

Wij zijn benieuwd naar de reacties.

Tot horens!
Namens het ALA bestuur

Bestand Type Grootte
Berlijn tripje pdf 1,235 MB