Zoals je wellicht weet organiseert de KNVvL jaarlijks, gedeeltelijk met de Koninklijke Luchtmacht, een internationaal uitwisseling programma voor luchtvaartjongeren (m/v 18-21 jaar)

Op 23 juli 2019 vertrekken ruim 18 Nederlandse jongeren naar 10 verschillende landen en zijn 16 dagen te gast van buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL en komen 7 augustus weer terug.

De landen zijn: Australië, Canada, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongkong, Israël, South Korea, Zwitserland en USA. Naast velerlei bezoeken aan civiele en militaire luchtvaart instanties, bedrijfsleven en toeristische attracties bestaat het programma uiteraard uit vliegen en sport en vrij programma. Je verblijft in verschillende accommodaties.

Wat vragen wij?

Jonge enthousiastelingen, actief lid van de KNVvL, uiteraard redelijke luchtvaartkennis en goede algemene ontwikkeling. De voertaal is Engels.

Wat bieden wij?


Een uniek verblijf in het land van bestemming. Je trekt op met collega’s van uiteenlopende nationaliteiten en je bent soms te gast bij families aldaar. Het verblijf is geheel geregeld: vliegreis, vervoer, maaltijden, overnachtingen. Ook krijg je van ons een outfit: blazer, pantalon/rok, stropdas, badge, naambordje, overhemd en rood/wit/blauwe vlaggetje voor op mouw van het overhemd.

Je hebt zakgeld nodig voor persoonlijke uitgaven. Na 16 dagen keren onze deelnemers elk jaar terug, overladen met unieke ervaringen en nieuwe vriendschappen op gedaan in een intensief programma. De eigen bijdrage vind je op het inschrijfformulier!

Informeer bij voorgangers in het programma!

Aanmelden


Dus meld je voor 1 januari 2019 aan via het onderstaande inschrijfformulier. Je wordt daarna wellicht uitgenodigd voor onze eindselectiedag op 13 januari 2019 om te bepalen of en waarheen je wordt uitgewisseld.

Graag zien wij jouw aanmelding tegemoet! Wie het eerst komt, het eerst maalt!

M. Kasteleijn
Voorzitter IACE

Bestand Type Grootte
Iace Inschrijfform 2019 word 15,571 KB