IACE Zoals je wellicht weet organiseert de KNVvL jaarlijks, samen met de Koninklijke Luchtmacht, een internationaal uitwisselingsevenement voor luchtvaart jongeren (m/v 17-21 jaar).

Dus: grijp je kans!

Op 18 juli 2017 vertrekken ruim 30 Nederlandse jongeren naar 12 verschillende landen en zijn 16 dagen gast van buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL en komen 2 augustus weer terug.

De landen zijn: Australië, Canada, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongkong, Israël, Japan, Korea, Turkije, Zwitserland en USA.

Wat vragen wij?

Jonge enthousiastelingen, uiteraard redelijke luchtvaartkennis en goede algemene ontwikkeling. De voertaal is Engels.

Wat bieden wij?

Een uniek verblijf in het land van bestemming. Je trekt op met collega’s van uiteen lopende nationaliteiten en je bent somt te gast bij families aldaar. Het verblijf is geheel geregeld: vliegreis, maaltijden en overnachtingen. Ook krijg je van ons een outfit: blazer, rok/pantalon, stropdas/shawl, badge, naamplaatje, ID card, overhemd, polo en rood-wit-blauwvlaggetje voor op de mouw van het overhemd.

De eigen bijdrage vind je op het inschrijfformulier.

Informeer bij voorgangers naar het programma of kijk op www.iacea.com naar programma’s.

Meld je met dit inschrijfformulier aan voor 15 december 2016 voor het programma van 2017.

Wellicht word je uitgenodigd voor de eindselectiedag (15 januari 2017) te Terlet om te bepalen of en waarheen je wordt uitgewisseld. Graag zien wij je aanmelding tegemoet.

HOE EERDER, HOE BETER DE KANSEN