UITNODIGING:

Zoals je wellicht weet organiseert de KNVvL jaarlijks een internationaal uitwisselingsprogramma voor luchtvaartjongeren (m/v 18-21 jaar). Ook in het nieuwe jaar mogen er 10 Nederlandse jongeren vertrekken naar vier verschillende landen. Lijkt jou zo'n ervaring ook helemaal te gek? Lees dan snel verder...

Vanaf 13 juli 2023 ben je 14 dagen te gast van buitenlandse zusterorganisaties van de KNVvL. Op 27 juli vlieg je weer naar huis. Dit jaar kun je kiezen uit vier verschillende landen: België, Engeland, Frankrijk en de Filipijnen. Naast diverse bezoeken aan civiele en militaire luchtvaart instanties, het bedrijfsleven en een aantal toeristische attracties bestaat het programma uiteraard ook uit vliegen en sport. Daarnaast heb je vrije momenten in het programma waar je zelf invulling aan kan geven. Je verblijft in verschillende nette accommodaties, allen volledig verzorgd.

Wat vragen wij?

Om je aan te kunnen melden ben je een jonge enthousiasteling en actief lid van de KNVvL. Uiteraard heb je een redelijke luchtvaartkennis en goede algemene ontwikkeling. De voertaal tijdens het verblijf is Engels.

Wat bieden wij?

Een uniek verblijf in het land van bestemming. Je trekt op met collega’s van uiteenlopende nationaliteiten en je bent soms te gast bij families aldaar. Het verblijf is geheel geregeld: vliegreis, vervoer ter plekke, maaltijden en overnachtingen. Onze deelnemers keren elk jaar blij terug. Overladen met unieke ervaringen en nieuwe vriendschappen opgedaan tijdens een intensief programma. We vragen wel een eigen bijdrage, de kosten per land vind je terug op het inschrijfformulier.

Aanmelden

Heb jij interesse om deel te nemen aan het IACE uitwisselingsprogramma van 2023? Download hieronder het inschrijfformulier.

Meld je aan voor 16 december 2022 voor de verplichte selectie dag op 8 januari 2023 in het KNVvL verenigingsgebouw in Woerden (aan de A12 en nabij station). Na de 1e selectie dag volgt voor de geselecteerden nog een 2e selectie dag om te bepalen of en waarheen je wordt uitgewisseld.

Graag zien wij jouw aanmelding tegemoet!
Dhr. M. Kasteleijn
Voorzitter IACE-NL

Bestand Type Grootte
Aanmeldformulier IACE uitwisselingsprogramma 2023 pdf 192,667 KB