Ja, fijn, hij was er weer, en mooi op tijd, voor de kerstdagen in de bus.
Het derde nummer van 2019. Het laatste nummer onder hoofd- en eindredactie van Arnold en Tineke.

Het was een puist werk, de Thermiek weer te doen herleven na een paar jaar zónder. Maar na een enquête onder de leden van de afdeling Zweefvliegen (“Ja, graag weer een papieren Thermiek”) en een speurtocht naar redacteuren, ontwerper en drukker, kwam hij er weer.

Opvolging gezocht!

Bijna een jaar geleden meldden Arnold en Tineke dat zij de drie Thermieken van 2019 nog zouden produceren maar dat ze daarna wel wilden stoppen. Het was mooi geweest, na vier jaar.

De vraag naar een nieuwe hoofd- en eindredactie heeft nog niet tot een geschikte oplossing geleid. En zoals onze voorzitter Sijmen de Vries aan het eind van zijn inleiding voor Thermiek nr. 2019#3 zegt: als er geen opvolging komt is het ‘einde Thermiek’ “… en dat zou toch zonde zijn”.

Dank aan de oude ploeg - en een leuke kans voor ...

Bij deze: Veel dank aan Arnold Kiezebrink en Tineke Carolus als hoofd- en eindredactie, en als het jou leuk lijkt om eens een periode vorm en inhoud te geven aan ons zweefvliegersblad: meld je aan! De organisatie staat op de rit; je stapt in een redelijk gespreid bedje. Maar natuurlijk kan je er ook weer je eigen draai aan geven...

Zin in, of heb je een tip? stuur een mail aan secretariaat.zweefvliegen@knvvl.nl

Thermiek wordt uitgegeven door de Afdeling Zweefvliegen van de KNVvL.
Het blad verschijnt 3x per jaar en heeft een onafhankelijke redactie.