De afdelingsvergadering kent twee soorten afgevaardigden, namelijks afgevaardigden namens de verenigingen en afgevaardigden namens de leden die geen lid zijn van een vereniging (ongebonden leden). Beide soorten afgevaardigden worden voor twee jaar benoemd.

De verenigingen zijn vrij in de manier waarop zij hun afgevaardigden benoemen. Dat kan via een verkiezing onder hun leden, maar dat hoeft niet. Het aantal leden van een vereniging bepaalt het aantal afgevaardigden dat zij hebben.

De afgevaardigden namens de ongebonden leden worden gekozen door de leden, via een verkiezing op internet.

Afgevaardigde Kees van der Stelt

Even voorstellen….

Mijn naam is Kees van der Stelt en ik woon in Werkendam. Ik ben getrouwd en samen hebben we drie prachtige dochters.

Negen jaar geleden tijdens onze vakantie in Annecy ben ik in aanraking gekomen met het schermvliegen. Bij terugkomst in Nederland heb ik mij ingeschreven voor een cursus.

Met regelmaat gaan we naar de Alpen om te vliegen. Afgelopen periode ook een paar keer meegedaan met de bordairrace in Oostenrijk. Het is een hele uitdaging om hieraan mee te doen. Tactiek en inschatting van het weer zijn van groot belang.

Wat mij persoonlijk aantrekt bij het Schermvliegen is het avontuur en het buiten zijn in de natuur. In Nederland ben ik regelmatig te vinden aan het duin.

In het dagelijks leven werk ik als teamleider software bij het bedrijf Aspect ICT. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het softwareteam. Het is uitdagend werk gezien de softwareontwikkelingen elkaar snel opvolgen en er continue verandering is.

Als individuele leden is het van groot belang dat er ook betrokkenheid is bij de KNVVL. Graag wil ik mezelf inzetten om de individuele leden te vertegenwoordigen. Belangrijk is dat we als vereniging zorgen dat de belangen worden vertegenwoordigd, zodat het enthousiasme en veiligheid voor de sport blijft bestaan.

Mocht je op/ aanmerkingen hebben over de vereniging dan hoor ik dat graag.

Je kunt me bereiken via email.

k.vanderstelt@aspect-ict.nl