De NK Precisie stand up wedstrijd wordt op zaterdag 15 juni op het lierterrein in Numansdorp bij SkyRebels gehouden, net zoals vorig jaar. De uitwijkdatum is zaterdag 22 juni. Iedere piloot met een Lier-2 brevet mag meedoen. Piloten met een lier-1 brevet mogen meedoen onder begeleiding van een instructeur. Alle regels zijn opgenomen in het wedstrijdreglement.

Inschrijving

Inschrijven en betalen kan je hier. De lierkosten worden betaald door de afdeling Schermvliegen van de KNVvL. Buiten de bekers en standaards voor de winnaars is er voor iedere deelnemer een herinnering.

Korte omschrijving van de wedstrijd

Het doel van de wedstrijd is in 3 vluchten steeds op de doelstip van 5 cm te landen, of er zo dicht mogelijk bij te komen. De totale doelcirkel, waarin gemeten wordt is 10 meter. Je dient na de landing wel op je voeten te blijven staan, of door te lopen. Kom je met b.v. de knie, of harnas aan de grond, dan heet dat een crash-landing en krijg je de maximale score van 10 meter. In de briefing voorafgaand aan de wedstrijd worden de Stand Up-regels nogmaals uitgelegd.

Er is een individueel klassement, en een teamklassement. Een Team bestaat uit 3 personen. Als je jezelf niet opgeeft voor een team dan word je door de wedstrijdleiding ingedeeld.

Eten na de wedstrijd

Er is zaterdagavond, na de wedstrijd op onze Sky Rebels Camping Site Camping Bonavetura in Het Praethuys een heerlijke maaltijd te verorberen waarbij uit een aantal mogelijkheden gekozen kan worden. De kosten bedragen € 15,00 inclusief 3 consumpties. Geef ons wel even door, uiterlijk donderdag 13 juni, of je deelneemt, en met hoeveel personen. Daarnaast is onze CaDiwagen aanwezig voor de koffie, diverse broodjes en drankjes.

Een keuze uit 3 Sky Rebels schotels

- Saté Schotel met friet, kip-saté, pindasaus, mayonaise, kroepoek en salade.
- Loempia Schotel met friet, mayonaise en salade.
- Hamburger Schotel het Praethuys met ui, champion, paprika, spek kaas en ham.
Buiten de 3 Sky Rebels schotels zijn er meer keuzes tegen een geringe meerprijs en dienen seperaat te worden opgeven. Meer informatie laat het me weten.

Als laatste: we weten allemaal dat vliegen een weersafhankelijke sport is. Vrijdagmiddag 14 juni wordt rond 14.00 uur de beslissing genomen of de wedstrijd wel doorgaat op zaterdag 15 juni en/of het wordt verplaatst, naar zaterdag 22 juni. Daar krijgt dan iedereen bericht van, via de mail.

Programma 15 juni

09.00 uur welkom deelnemers, + administratie
09.30 uur briefing
09.45 uur windsprong
10.00 uur begin wedstrijd
Ca. 18.30 uur einde wedstrijd
Ca. 19.00 uur Campingsite

Ons wedstrijd site / lierterrein bevindt zich aan de Lange Biesakkersweg Numansdorp , bedrijfsterrein Harbo & Koot.

Voor vragen of inlichtingen

Huub Coumans, Ed Hilleveld,Wedstrijdcommissie / Wedstrijdleiding.
E-mail : huub.coumans@planet.nl Tel : 0411-673376