De FAI (Fédération Aéronautique International) is de luchtsportfederatie die wereldwijd verantwoordelijk is voor alle wedstrijden en records van alle takken van luchtsport en recreatief vliegen. De FAI houdt ieder jaar een General Conference. Tijdens de General Conference 2013 in Kuala Lumpur heeft Nederland het bid voor de organisatie van de GC 2015 gewonnen.

De FAI General Conference 2015 vindt plaats van 24 t/m 27 september 2015 op het hotelschip de SS Rotterdam.

Wij zijn op zoek naar Engels sprekende vrijwilligers die willen helpen bij de volgende taken:

  • Hospitality op Schiphol: Naar verwachting komen 200 gedelegeerden vanuit de hele wereld naar Rotterdam. Veel van deze personen landen op Schiphol. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gastvrije vrijwilligers die de gasten op vangen en begeleiden naar de trein.
  • Hospitality op Rotterdam CS: De gasten opvangen wanneer zij uit de trein komen en begeleiden naar de bus die hen naar de SS Rotterdam zal brengen.
  • Chauffeur van Rotterdam CS naar de SS Rotterdam en v.v.: Het vervoeren van de gasten van Rotterdam CS naar het schip en tijdens de congresdagen paraat staan om gasten van het schip te rijden naar het station. Een D of D1-rijbewijs is een vereiste.
  • Hospitality op het schip: We zijn op zoek naar meerdere vrijwilligers die het leuk vinden de gasten op het schip te verwelkomen en te registreren. Taken zijn onder andere het uitdelen van badges en congresmaterialen, vragen beantwoorden en problemen oplossen.

Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Diana Schmidtke.