Geachte KNVvL leden,

De aanhouder wint en kan niet bestaat niet.
Ik ben nu 16 jaar onafgebroken doende met de verwezenlijking van een uitermate spectaculaire 'Aviation-first'. Doel is een paramotorvlucht rond de aarde. Dit zal een substantiële hoeveelheid aandacht en gratis publiciteit voor de actie opleveren. Toch hebben we nog aanvullende financiering nodig. Dus uw welwillende hulp is geboden.

Voor dieren de wereld rond!
'De eerste vlucht rond de Aarde met een Paramotor'.

Er is veel te doen over mensenrechten, zelden over plichten en rechten voor dieren. Hoe zit dat vroeg ik mij af en kwam zo terecht bij 'World Animal Protection' een organisatie die sinds jaar en dag ijvert voor een door de Algemene Vergadering van de VN te adopteren Universele Verklaring voor Dierenwelzijn’.

In 2006 startten ze hiertoe een handtekeningenactie op al hun websites. Tien miljoen hand-tekeningen worden gezocht. Nu, tien jaar later staat wereldwijd de teller pas op 2,3 miljoen. Hun actie heeft dus dringend meer publiciteit nodig. Daarom krijgen ze de centrale plek voor hun actie, naam en logo op mijn Parascherm en kleding. Zoals u ziet wordt deze actie ook door meerdere dierenorganisaties gesteund. Dus ook zij zullen worden vermeld in dit avontuur.

Om dit project te verwezenlijken heb ik hulp nodig! - Wellicht wilt u die geven?

1. Bank: NL30 ABNA 043.111.04.09 t.n.v. St. Atlantic Windmaster

2. PayPal: www.soloflyer.com/donate.php

3. Website: www.soloflyer.com

Wat u ook doet, zet a.u.b. in ieder geval uw naam onder die petitie! - Dat kan op mijn site!

Mijn hartelijke dank voor het mee doen,

Eppo Harbrink Numan

Eppo Harbrink Numan

Eppo Harbrink Numan, recordhouder van de eerste vlucht over de Atlantische Oceaanmet een ULV (ultralicht gewicht vliegtuig), gaat weer op recordjacht met een speciaal voor dit avontuur aangepaste paramotor. Zeg maar gerust kofferbakvliegtuigje, zo piepklein is de standaarduitvoering van zo’n apparaat. Tegenwoordig heb je ze in alle soorten en maten. Met het ding op je rug, al rennend door de wei. Één- en tweezits apparaten. Zelfs zijn er die kunnen fietsen.

Eppo gaat een poging wagen om er mee rond de wereld te vliegen!

Echter . . . !

Hij gaat beslist niet alleen voor het avontuur! Dierenwelzijn én de lobby voor diegenen die duurzame oplossingen aandragen, staan gedurende de hele vlucht centraal.

Om deze Petitie alsnóg te laten slagen én hun nieuwe naam wereldwijd op de kaart te zetten is een fakkeldrager nodig, één die langdurig de aandacht van de internationale media weet te wekken en vast te houden.

Eppo is zo iemand. Zijn paramotorvlucht rond de aarde, zal een substantiële hoeveelheid aandacht en gratis publiciteit voor de actie opleveren. Ook een Engelstalige documentaire en haar eventuele herhalingen zullen hier ook in hoge mate toe bijdragen.

Dit feit op zich rechtvaardigt een genereuze donatie aan of volledige sponsoring van zijn uitdaging.

Bericht van Soloflyer.com.