NOC*NSF heeft samen met Starte2Create een online module ontwikkeld waarmee verenigingen aan de slag kunnen met sterk vrijwilligersmanagement. Dat ziet de club terug in een grote groep enthousiaste vrijwilligers, die graag hun steentje bijdragen aan het werk dat er binnen de club gedaan moet worden.

Deze online module is vanaf aankomende juli voor iedereen toegankelijk. Voor clubs die graag al aan de slag willen, organiseren wij een inspiratie avond. Tijdens deze avond word je praktisch op weg geholpen om met vrijwilligersmanagement in de e-learning omgeving aan de slag te gaan en is er alle ruimte om op interactieve wijze met andere deelnemers kennis en ideeën uit te wisselen over vraagstukken die er spelen bij jouw club.

Met deelname aan deze avond is een vliegende start om aan de slag te gaan met sterk vrijwilligersmanagement binnen jouw club gegarandeerd!

Er staan 2 inspiratie avonden gepland:
Maandag 18 juni in Apeldoorn 19.30 - 22.00 - locatie regiokantoor Nevobo Oost
Donderdag 28 juni in Utrecht 19.30 – 22.00 – locatie: DeWeerelt van Sport

Klik op de datum om je aan te melden. Zie bijlage voor uitgebreide informatie over de inspiratie avond. Neem voor vragen gerust contact op.