Wij zijn op zoek naar redacteuren, columnisten die een bijdrage willen leveren aan de verzorging van content voor Vliegen in Nederland magazine.

Vliegen in Nederland is een multimediaal platform/magazine voor pc, tablet en smartphone. Verder hebben wij een eigen website, Facebookpagina en verzenden wij maandelijks een nieuwsbrief. Het platform biedt actueel nieuws, achtergronden, video’s, columns en nog veel meer.

Onze lezers bestaan uit actief luchtvarenden (zowel hobby als professioneel), plus duizenden liefhebbers die geïnteresseerd zijn in luchtvaart, techniek en wetenschap.

Dus ben jij bijvoorbeeld piloot, engineer, luchtverkeersleider, student, stewardess, militair vlieger, airside operation manager, luchtvaart columnist, docent of gewoon een liefhebber? Heb je ervaring met het schrijven van luchtvaartartikelen en het verrichten van journalistiek onderzoek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Onderwerpen of interessegebieden die wij in Vliegen in Nederland magazine onder de aandacht brengen, bestaan o.a. uit: General Aviation, motorvliegen, zweefvliegen, avionica, meteo, veiligheid, parachutespringen/paragliding, luchtsporten, grote luchtvaart, luchtvaartfotografie/ – video, etc.

Zoals je ziet zijn er voldoende onderwerpen en mogelijkheden. Bovendien staan wij altijd open voor nieuwe voorstellen en nieuwe onderwerpen.

Vind jij het leuk om – als redacteur, columnist of als fotograaf – deel uit te maken van het redactieteam van Vliegen in Nederland? Neem dan contact op en stuur een mailtje naar redactie@vliegeninnederland.nl.

Bericht van Vliegen in Nederland.