We hebben een nieuwe versie van mijn.KNVvL.nl. Direct opvallend is het vernieuwde uiterlijk, maar het belangrijkste is dat een aantal functies is verbeterd en nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd. Ook is de site nu goed te raadplegen met mobiele apparaten.

Een grote verandering is de elektronische leeromgeving (ELO); straks kan je via deze weg inschrijven voor bijvoorbeeld examens en in een later stadium lopen ook de brevetaanvragen voor het KEI via mijn.KNVvL.nl. Van deze ELO zie je op dit moment nog weinig, we gaan deze nu verder ontwikkelen.

De basisfuncties zoals bijvoorbeeld het bekijken van je persoonsgegevens, facturen en brevetten zijn hetzelfde gebleven.

Wat betekent dat voor mij?

Iedereen zal een nieuw wachtwoord moeten instellen, we kunnen en mogen bestaande wachtwoorden niet overnemen. In het kader van de Verordeningen Gegevensbescherming is het noodzakelijk dat jij als gebruiker zelf een nieuw wachtwoord instelt. Je inloggegevens worden bij ons niet vastgelegd. Zie voor het instellen van je wachtwoord het stappenplan nieuw wachtwoord instellen.

Lid bij meerdere clubs/luchtsportafdelingen

Ben je lid bij meerdere luchtsportafdelingen of clubs, dan kan je van elke club of afdeling waar je lid van bent de gegevens inzien. Denk hierbij aan (contact)gegevens van het afdelings- of clubbestuur en de verschillende actieve commissies.

Via de knop ‘Profiel’ rechtsbovenin kan je via de optie ‘Wissel organisatie’ wisselen tussen luchtsportafdelingen en/of clubs waarvan je lid bent. Je kan daar ook aangeven welke organisatie je als standaard wilt. Onderin het scherm staat altijd onder welk profiel je actief bent.


Clubsecretarissen

Voor clubsecretarissen hebben we de Handleiding mijn knvvl clubsecretaris gemaakt.