Van 1 tot en met 20 maart 2015 kunnen leden van de afdeling Schermvliegen hun stem uitbrengen op een van de vier kandidaten die zich hebben aangemeld:

  • Jan Sikking (lidnr 631357)
  • Bas Wassenaar (lidnr 701409)
  • Leontien Kragten (lidnr 704392)
  • Paul Blok (lidnr 708285)

Een uitgebreid profiel van elk van hen kun je lezen op http://www.knvvl.nl/afdelingen/schermvliegen/organisatie/verkiezingen-2015/. Daar vind je ook uitgebreide informatie over de verkiezingen.

Informatie stemprocedure

Om je stem uit te brengen ga je naar mijn.KNVvL.nl en log in met je gebruikersnaam, dit is je 6-cijferige KNVvL lidmaatschapsnummer. Dat kun je terugvinden op je KNVvL lidmaatschapskaart. Geef ook je wachtwoord in. Ben je je wachtwoord kwijt, dan kun je op het inlogscherm kiezen voor de optie Wachtwoord vergeten. Je krijgt dan per e-mail een nieuw wachtwoord toegezonden.

Nadat je succesvol bent ingelogd, kies je voor de optie Stemmen. Daar kun je aangeven hoe jij je wilt laten vertegenwoordigen. Indien je kiest voor vertegenwoordiging door de groepering Individuele Leden, dan kun je vervolgens je stem op een van de kandidaten uitbrengen. Gedurende de verkiezingsperiode kun je slechts eenmaal je stem uitbrengen, je stem kan niet worden veranderd of ingetrokken.

Lukt het niet om je stem uit te brengen, neem dan contact op via secretaris.schermvliegen@knvvl.nl