Net als in voorgaande jaren organiseert de MVC Woerden, in samenwerking met de Commissie Recreatief Vliegen, weer de indoor modelvliegrecreade in de grote sporthal in Vianen. Die vliegdag zal 28 oktober 2018 worden georganiseerd. We hebben dan beschikking over 3/4 van de hal, maar dat is nog steeds een enorme hal waar we naar hartenlust kunnen vliegen.

De sporthal vindt je in het sportcomplex Helsdingen in Vianen. Het sportcomplex is pal naast de rijksweg A2 (aan de west kant) bij de op- en afrit Vianen. De hal is open om 10.00u en we kunnen vliegen vanaf 10.30u tot 16.30u.Iedere indoorvlieger is welkom.

We verwachten van alle vliegers dat ze zich aan de regels houden. Het indoorvlieg regelement wordt gehanteerd; een kopie van dit regelement is in de hal aanwezig.

Heb je speciale wensen zoals vliegen met een speciaal model, laat dat de organisatie weten. Als het mogelijk is zullen we het regelen. Het is de bedoeling dat iedereen kan vliegen.Trek geen schoenen aan met zwarte zolen, die kunnen nare strepen op de vloer veroorzaken. Je kunt beter gymschoenen aan trekken.Let op het is niet toegestaan om accu's in de hal zelf te laden. De accu's laden kan in de kleedkamer.

Moet je een model repareren (lijmen)? Dat moet ook in de kleedkamer gedaan worden. In de hal vliegen we alleen, alle bijkomende dingen moeten in de kleedkamer gebeuren.Bovenstaande is in het verleden wel gebeurd en de beheerder heeft ons heel duidelijk gemaakt dat we dat niet mogen doen.

Schrijf je in via het inschrijfformulier en kom op 28 oktober indoor vliegen in Vianen, je bent van harte welkom!

Inschrijven voor 28 oktober