Twee weekenden achtereen was de KNVvL actief bij ondertussen 2 traditionele winteractiviteiten: met een stand bij de Vliegsportbeurs in Warmond en als organisator van de KNVVL-dag Sport & Bestuur op Papendal.

De Vliegsportbeurs werd voor de 27e keer georganiseerd en had onder andere presentaties van scherm-, delta- en paramotor vliegscholen, vertegenwoordigers van verschillende merken en materialen en een tweedehands markt. De trouwe bezoeker is het vast opgevallen: de KNVvL-stand heeft een metamorfose ondergaan, met beachvlaggen van 4 meter hoog niet te missen! Bemenst door vertegenwoordigers vanuit de afdelingen, maar ook vanuit het verenigingsbureau.

De afdeling ledenservice was vertegenwoordigd om vragen over het lidmaatschap te beantwoorden; we hebben zelfs enkele nieuwe leden kunnen verwelkomen! Voor het trouwe leden was er, op vertoon van de lidmaatschapskaart, een aardigheidje om mee naar huis te nemen.

Het was een leuke dag en in deze nieuwe setting zeker voor herhaling vatbaar!

De KNVvL-dag Sport & Bestuur mocht ook een succes genoemd worden. Ruim 80 aanwezigen maakten kennis met onze nieuwe Luchtsporthelden. De helden worden ingezet om onze luchtsporten te promoten. Ook was er de kick-off van de Dag van de Luchtsport, een landelijke open dag die 15 september zal plaats vinden. Een initiatief vanuit de afdeling Zweefvliegen.

De ochtend werd afgesloten met een presentatie van één onze luchtsporthelden Sanne Haarhuis. Sanne vertelde over hoe ze haar slaapritme regelt om zo tijdens een ballonvaarwedstrijd nog voldoende fit te zijn om het vol te houden. Door haar openheid en ontspannen houding, gecombineerd met het interessante onderwerp, ontpopte Sanne zich tot de keynote speaker van de dag!

's Middags werd de groep gesplitst voor een workshop voor bestuurders en een workshop voor sporters.

De afsluitende borrel werd goed bezocht. Rode draad was dat er veel interactie was tussen de verschillende luchtsporten, uiteindelijk één van de doelen van deze dag.