In samenwerking met de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers (VNV) organiseert HUFAG een themadag. Daarbij zal in de ochtend aandacht gegeven worden aan de werkzaamheden van de Stichting Anti Skid Groep (ASG), die vliegend personeel helpt bij het oplossen van problematisch gebruik van medicijnen, alcohol en drugs. Bijdragen van een verslavingsdeskundige en een ervaringsdeskundige.
In de middag wordt gesproken over het GermanWings ongeval en de nieuwe regelgeving die naar aanleiding van dit ongeval door EASA wordt voorbereid. Sprekers zullen het thema uit verschillende invalshoeken belichten: klinisch, regelgeving en operationeel.

Locatie: VNV gebouw, Badhoevedorp
Aanvang 9:00 uur
Afsluitende borrel: 16:30 uur.

Uitnodiging

Aanmelden noodzakelijk

Themamiddagen

Een paar keer per jaar worden door de HUFAG open themamiddagen georganiseerd. Op deze bijeenkomsten aan het eind van de middag wordt een actueel thema onder de aandacht gebracht. Deskundigen verzorgen een inleiding en met de aanwezigen wordt over het onderwerp nader van gedachten gewisseld. Na afloop kan er onder het genot van een drankje en hapje worden nagepraat.

De open themamiddagen zijn vrij toegankelijk voor alle belangstellenden.

Bericht van HUFAG.nl.