Het op 16 november te houden symposium van de Dutch Aviation Group, met als overkoepelend thema "De Nederlandse Luchtvaartagenda", zal worden gehouden tegen de achtergrond van het macro-economisch belang van mainports.

Sprekers deze middag zijn Pieter Elbers President-directeur KLM, Jos Nijhuis ‎President & CEO Schiphol Group, Rob Huyser directeur Luchtvaart Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Paul Riemens CEO Luchtverkeersleiding Nederland en Su Liang adjunct directeur SkyTeam.

De Dutch Aviation Group wil tijdens het symposium zoveel mogelijk de dialoog faciliteren tussen u als bezoeker en de sprekers. U wordt dan ook ruim de gelegenheid geboden om vragen te stellen en uw visie over het van belang zijnde onderwerp aan de orde te stellen. Daarnaast bieden wij u weer als vanouds de gelegenheid om tijdens de diverse netwerkmomenten uw contacten te onderhouden en de top van de Nederlandse luchtvaart te onmoeten.

Vanaf 13.30 uur is de ontvangst en om 14.00 uur zal het symposium worden geopend.

Het programma wordt om 17.30 uur afgesloten met een netwerkborrel waarna u aansluitend welkom bent op het te houden dinerbuffet. De kosten van het symposium bedragen € 195,00 (excl. BTW) per persoon. Voor DAG-leden zijn er 2 gratis kaarten per bedrijf / organisatie.

U kunt zich voor dit symposium aanmelden bij Angelique Hutten: a.hutten@dutchaviation.nl

Graag verwelkomen wij u op 16 november in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Bericht van de Dutch Aviation Group.