De KNVvL en Bonnet Media B.V. - uitgever van Vliegen in Nederland magazine - zijn een samenwerking met elkaar overeengekomen. Dit heeft direct in een exclusieve kortingsregeling voor alle KNVvL-leden op een abonnement van het Vliegen in Nederland magazine.

Extra korting op abonnementen, exclusief voor leden

Leden van de KNVvL kunnen online - via een speciaal hiervoor bestemde webpagina - een abonnement op Vliegen in Nederland magazine afsluiten. Op deze abonnementen is een extra KNVvL korting van toepassing. Deze is tot stand gekomen naar aanleiding van de gemaakte afspraken tussen Vliegen in Nederland en de KNVvL.

Samenwerking

Ronald en Paul over de samenwerking: "We hebben er alle vertrouwen in dat onze plannen - op termijn - tot een homogener communicatiepatroon zullen leiden. Dit zal de verspreiding en het delen van informatie en kennis met betrekking tot de kleine luchtvaart (GA) en de luchtsporten zeker ten goede komen. Ook verwachten wij dat het een wervende werking zal hebben die tot buiten onze luchtvaartgemeenschap reikt."

Vliegen in Nederland

Vliegen in Nederland is een multimediaal luchtvaartmagazine dat 6 keer per jaar als 'glossy' (print), maar ook digitaal verschijnt. Alle vormen van luchtvaart en luchtsport worden in dit bijzonder mooi en professioneel opgemaakte tijdschrift onder de aandacht gebracht. Zij hebben een eigen website en maken daarnaast gebruik van diverse social-mediakanalen en zijn in twee jaar uitgegroeid tot een van de sterkste luchtvaart publicatie platformen van Nederland.

Mogelijkheden

Kijk naar de mogelijkheden op Vliegen in Nederland.