Iets kleiner, maar niet minder gezellig

De weergoden zijn ElseFly Blokzijl 2016 wat minder goed gezind dan bij de vorige editie. De organisatie heeft ervoor gekozen het festival in een wat kleinere vorm te laten doorgaan – maar uiteraard met evenveel enthousiasme.

Vanwege de hoge windsnelheden en het lage wolkendek blijft de helikopter voor de parachutisten aan de grond. Verder zal er natuurlijk af en aan gevlogen worden al naar gelang het weer het toelaat. Paramotors, MLA's en andere luchtsporten zijn nog steeds ruim vertegenwoordigd. Het programma is echter minder aan vaste tijden gebonden dan elders op deze site aangegeven.

Volop activiteiten op de grond - ook indoor

Alle grondgebonden activiteiten worden indoor uitgevoerd, waaronder ook de activiteiten van het KidsPlein. Daarnaast zijn ook de exposanten binnen te vinden in plaats van op het veld. De Flight Simulator zal alleen op zaterdag aanwezig zijn. Afhankelijk van de weersomstandigheden op de dag zelf zijn de activiteiten ook buiten beschikbaar.

Kortom: ElseFly Blokzijl 2016 blijft nog steeds een fantastisch vlieg-feest; voor alle geïnteresseerden in de luchtsport, jong en oud!


Bericht van Elsefly.