Graag wil ik je via deze mail op de hoogte brengen van het feit dat er hard gewerkt wordt aan het maken van een jeugdboek. Het boek heeft de naam: Piloot met de Vijf Strepen. De schrijver van het boek is Hans Nordsiek. De illustraties worden gemaakt door Jan Lieffering en de vormgeving ligt in handen van Lisa Strijbosch. Redactie wordt gedaan door Gerard Sonnemans, de uitgever is Menuet. Het belooft een prachtig boek te worden.

Het boek

Het is een heerlijk kijk- en (voor)leesboek voor de jeugd van 10 tot 110 jaar, want iedereen met een jong hart herkent zich in de verhalen. De schrijver vertelt uit eigen ervaring hoe de luchtvaart zijn leven vorm gaf. Het boek gaat over je dromen waarmaken door aan het werk te gaan, over je door niemand van je pad laten duwen en over ongelofelijk veel plezier beleven aan het lopen van je pad. Met vliegtuigen als fascinerende dragers van het verhaal, wil het boek alle jongeren aanspreken. Vermakelijk, animerend en educatief; de woorden die het boek kenmerken!

Crowdfunding campagne

Om het boek dit najaar uit te geven in de kwaliteit die de makers nastreven, is er een crowdfunding campagne gestart. Deze is op dit moment live via het platform Voordekunst.nl. Samen met u, jou, het publiek gaan we het doen! Bekijk de campagne pagina!

De komende periode kan je via dit mailadres op de hoogte worden gehouden van de vorderingen van het project en de campagne. Onderaan deze mail is een aanmeldknop opgenomen. Wanneer je erop klikt opent er een email, druk op verzenden en je bent aangemeld voor de nieuwsbrief!

Facebookpagina

Piloot met de Vijf Strepen heeft ook een eigen Facebookpagina. Daar zal met regelmaat informatie gedeeld worden over het project en de crowdfunding campagne. Wil je op die manier op de hoogte blijven? Like dan de pagina!

Wil jij mee op deze bijzondere reis? Laat het ons weten, dan zorgen wij voor een vliegticket. Stap in en vlieg met ons mee!

Aanmelden

Met vriendelijke groet,

Feline Rietbergen (Studious Coaching)