Het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg is door het Land van ANWB voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot het 'Leukste uitje van Utrecht'.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. In totaal werden ruim 30.000 stemmen uitgebracht. Het Nationaal Militair Museum scoorde, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2016.

Hedwig Saam en Carla Marcus van het Nationaal Militair Museum ontvingen gistermiddag blij verrast de eerste prijs uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB.

Nationaal Militair Museum
Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Naast zes themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal van de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen. Het museum nodigt iedereen uit een kijkje te komen nemen. Kijk voor meer informatie op www.nmm.nl.

Bericht van nmm.nl.