De Nijmeegse Aeroclub is op zoek naar een nieuwe uitbater van de Zweef-Inn. Aan de rand van zweefvliegveld het Maldens Vlak ligt de Zweef Inn, een prachtige locatie met verlichte parkeerplaats in natuurgebied Heumensoord, dicht bij Malden, Nijmegen en Groesbeek.

Naast de leden van de Nijmeegse Aeroclub (kort NijAC) is het voor iedereen toegankelijk. Vanaf het ruime terras heb je uitstekend zicht op de vliegactiviteiten. En vaak bestaat zelfs de bijzondere gelegenheid mee te vliegen.

Maar op de grond valt er ook voldoende te beleven. In combinatie met de ruime parkeergelegenheid is de Zweef Inn een uitstekende locatie vóór, tijdens of na je boswandeling of fietstocht. Ook mountainbikers en ruiters weten de Zweef Inn te vinden. De Zweef Inn bevindt zich op een knooppunt van wandelpaden, fietsroutes en ruiterpaden die de hele regio doorkruisen.

De NijAC is een actieve zweefvliegclub. Naast het reguliere zweefvliegen worden er meerdaagse wedstrijden georganiseerd waaraan deelnemers uit het hele land deelnemen. De deelnemers verblijven dan vaak op het campinggedeelte van het zweefvliegterrein. De Zweef-Inn speelt hierbij een belangrijke facilitaire rol. Want wat is er niet lekkerder dan na een intensieve vlucht te kunnen genieten van een hapje / maaltijd en een drankje op het terras.


Lees verder op horecasite.nl.