Wellicht is het je opgevallen dat je nog niks van de KNVvL hebt ontvangen voor het nieuwe jaar. Helaas moeten we je mededelen dat, in tegenstelling tot eerdere nieuwsberichten, het moment van ontvangst van zowel de factuur als de ledenpas voor jou is veranderd.

Factuur contributie 2016
De factuur voor de contributie wordt in de eerste week van januari per e-mail verzonden. Die e-mail bevat een link naar iDeal zodat je direct kan betalen of in ieder geval binnen de daarvoor geldende termijn van 14 dagen.
We vragen je dringend deze factuur af te wachten en niet alvast de contributie handmatig over te schrijven.

Ledenpas 2016
Je ledenpas (en verzekeringsbewijs*) ontvang je in de eerste helft van januari. Wegens problemen bij de passenleverancier is dit helaas niet eerder te realiseren.

Heb je voor deze tijd je bewijs van lidmaatschap nodig, neem dan contact op met de Ledenservice (ledenservice@knvvl.nl). Wij zorgen voor een verklaring van geldig lidmaatschap. Het verzekeringsbewijs* dat je al in je bezit hebt, is geldig tot en met 31 januari 2016 mits je de verklaring van geldig lidmaatschap 2016 erbij kan tonen.

Ongemak
Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat wij onze leden niet bijtijds kunnen voorzien van alle bescheiden voor het nieuwe jaar. Je kan ervan op aan dat we ons best doen te zorgen dat dit in de toekomst niet nogmaals voorkomt. Onze excuses voor het ongemak.

Automatische incasso
Maak je gebruik van automatische incasso dan ontvang je in januari een e-mail met je factuur. Op deze factuur staat de datum waarop zal worden geïncasseerd.

* indien van toepassing