De meeste leden zullen inmiddels hun lidmaatschapspas voor 2015 ontvangen hebben. Ook diegenen die nog niet betaald hebben….

Dit komt omdat we dit jaar voor een nieuwe procedure gekozen hebben die een flinke besparing oplevert. Dit geld kunnen we dan weer gebruiken voor zaken die de luchtsporten ten goede komen.

Wat is veranderd:

  • Ieder lid krijgt zijn lidmaatschapspas direct toegestuurd. Uitgezonderd de passen die ook gebruikt worden als clubpas. Die worden toegestuurd als je clubsecretaris heeft aangegeven dat je de clubcontributie voldaan hebt.

  • Ieder lid met een e-mail adres heeft een mail gekregen met daarin een melding wanneer geïncasseerd gaat worden of een iDeal betaallink. Tevens stond hierin een verwijzing naar de factuur in Mijn.KNVvL.nl. Je krijgt dus geen papieren factuur opgestuurd.

Wat is goed gegaan:

  • De passen zijn aan iedereen verstuurd. Je hebt dus bewijs van je lidmaatschap en je eventuele verzekering.

  • De betaling via iDeal is voor de meesten een eenvoudige methode om te betalen en er wordt dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt.

  • We hebben een flinke besparing gerealiseerd door niet eerst de factuur te versturen en later de ledenpas.

Wat is niet volgens plan gegaan:

  • Niet iedereen heeft zijn mail met betaallink gezien. Wellicht is dat gekomen doordat we niet je juiste e-mailadres beschikbaar hadden of de e-mail is aan je aandacht ontsnapt.
    Zeker is het dat UPC en Chello e-mailadressen de mail hebben tegengehouden. Wij proberen deze alsnog te versturen.

Heb je je factuur nog niet gezien, dan kun je deze eenvoudig terugvinden in Mijn.KNVvL.nl. Je gebruikersnaam is je lidnummer. In Mijn.KNVvL.nl kun je ook zien of je factuur al betaald is en wanneer je lidmaatschapspas verstuurd is.

Om de betaling in de toekomst zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen kun je hier ook kiezen voor automatische incasso. Controleer of het IBAN-nummer klopt bij je persoonlijke gegevens en verander de betalingswijze. Je krijgt dan via de e-mail een machtingsformulier toegestuurd. Nadat we deze retour ontvangen hebben zal je betalingswijze veranderen in Automatische Incasso in de Mijn.KNVvL.nl.