De voorbereidingen voor het KNVvL-lidmaatschap 2022 zijn in volle gang. Jeroen Beeke Design heeft weer een mooi ontwerp gemaakt voor de KNVvL-ledenpas. Deze keer zonnig geel en oranje.

Natuurlijk hopen we dat je lid blijft, je ontvangt dan voor de Kerstdagen nog je ledenpas en (indien van toepassing) je verzekeringsbewijs voor 2022.

Factuur voor 2022

De rekening voor het lidmaatschap versturen we begin januari per e-mail. Deze factuur kan je afwachten; je verzekering en lidmaatschap blijven lopen door.

Opzeggen lidmaatschap

Stop je per 2022 toch met een van onze mooie luchtsporten, denk er dan aan dit tijdig bij ons aan te geven (én bij je club). Dit regel je eenvoudig zelf via mijn.KNVvL.nl, maar je kan ook een e-mail sturen naar ledenservice@KNVvL.nl. Vermeld daarin ten minste je lidnummer en je naam.

Let op:
opzeggen moet je vóór 1 december 2021 doen! Is je opzegging bij de KNVvL te laat, dan heb je een betaalverplichting voor het volledige lidmaatschapstarief van 2022. Dit conform de KNVvL-statuten en huishoudelijk reglement.

Leden Modelvliegsport

Clubleden Modelvliegsport zeggen alleen op bij de club, de ledenadministrateur regelt de rest (opzegdeadlines verschillen mogelijk per club). Ook de facturatie wordt door de club verzorgd. Voor individuele leden Modelvliegsport gelden voor opzeggen en betaling de algemene procedures zoals hierboven beschreven.