De voorbereidingen voor het KNVvL-lidmaatschap 2021 zijn in volle gang. Jeroen Beeke Design heeft weer een mooi ontwerp gemaakt voor de KNVvL-ledenpas. Deze keer 'pretty in pink.' En met een reden. Hoewel stereotyperend, hebben wij deze kleur gekozen omdat we ons in het nieuwe vliegjaar willen richten op meer dames in de luchtsport! De dames zijn namelijk behoorlijk ondervertegenwoordigd in ons ledenbestand.

Natuurlijk hopen we dat je lid blijft, je ontvangt dan voor de Kerst nog je ledenpas en (indien van toepassing) je verzekeringsbewijs voor 2020.

Factuur voor 2021

De rekening voor het lidmaatschap versturen we begin januari per e-mail. Deze factuur kan je afwachten; je verzekering en lidmaatschap blijven lopen door.

Opzeggen lidmaatschap

Stop je per 2021 toch met een van onze mooie luchtsporten, denk er dan aan dit tijdig bij ons aan te geven (én bij je club). Dit regel je eenvoudig zelf via mijn.KNVvL.nl, maar je kan ook een e-mail sturen naar ledenservice@KNVvL.nl. Vermeld daarin ten minste je lidnummer en je naam.

Let op:
opzeggen moet je vóór 1 december 2020 doen! Is je opzegging bij de KNVvL te laat, dan heb je een betaalverplichting voor het volledige lidmaatschapstarief van 2021. Dit conform de KNVvL-statuten en huishoudelijk reglement.

Leden Modelvliegsport

Clubleden Modelvliegsport zeggen alleen op bij de club, de ledenadministrateur regelt de rest (opzegdeadlines verschillen mogelijk per club). Ook de facturatie wordt door de club verzorgd. Voor individuele leden Modelvliegsport gelden voor opzeggen en betaling de algemene procedures zoals hierboven beschreven.