De voorbereidingen voor de KNVvL-lidmaatschappen 2019 zijn in volle gang. Jeroen Beeke Design heeft bijvoorbeeld al een mooi ontwerp gemaakt voor de KNVvL-ledenpas.

Natuurlijk hopen we dat je lid blijft, je ontvangt dan voor de Kerstdagen nog je nieuwe ledenpas en verzekeringsbewijs (indien van toepassing).

Factuur 2019

De factuur voor het lidmaatschap versturen we begin januari per e-mail. Deze factuur kan je afwachten; je verzekering en lidmaatschap lopen gewoon door.

Opzeggen lidmaatschap

Stop je per 2019 toch met een van onze mooie luchtsporten, denk er dan aan dit tijdig bij ons aan te geven (én bij je club). Dit regel je eenvoudig zelf via mijn.KNVvL.nl, maar je kan ook een e-mail sturen naar ledenservice@KNVvL.nl. Vermeld daarin ten minste je lidnummer en je naam.

Let op: opzeggen moet je vóór 1 december 2018 doen! Is je opzegging bij de KNVvL te laat, dan heb je een betaalverplichting voor het volledige lidmaatschapstarief van 2019. Dit conform de KNVvL-statuten en huishoudelijk reglement.

Leden Modelvliegsport

Clubleden Modelvliegsport zeggen alleen op bij de club, de ledenadministrateur regelt de rest (opzegdeadlines verschillen mogelijk per club). Ook de facturatie wordt door de club verzorgd. Voor individuele leden Modelvliegsport gelden voor opzeggen en betaling de algemene procedures zoals hierboven beschreven.