In de vorige nieuwsbrief berichtten wij over het reilen en zeilen rondom het lidmaatschap 2016. Hierop kregen wij veel reacties, waarvoor bedankt!

We hebben echter ook gemerkt dat niet-leden dachten dat ze toch (weer) lid waren. Die gedachte bleek in verreweg de meeste gevallen onterecht te zijn. Oud-leden blijven namelijk op de verzendlijst staan voor de nieuwsbrief. Zo blijft ook deze groep gratis op de hoogte van alle zaken rondom de KNVvL en de luchtsportafdelingen.

Stel je als oud-lid geen prijs meer op de nieuwsbrief, dan kan je onderaan dit bericht voor deze service uitschrijven via de knop ‘Afmelden‘.

Verzending ledenpas

De marge rondom het verzenden van de ledenpas hebben we iets verruimd. Dit onder andere in verband met de kerstpost. Eerder vermeldden we medio december; nu vind de verzending plaats in de periode half december - begin januari.

Alle leden met lidtype ‘individueel’ krijgen de ledenpas toegestuurd ongeacht of de betaling is voldaan. Aspirantleden ontvangen geen nieuwe pas; hun lidmaatschap is immers automatisch geëindigd.


Clubleden
Voor Clubleden van de afdeling Modelvliegsport ligt dit net even anders. Sommige modelvliegclubs hebben ervoor gekozen dat eerst de contributie aan de club moet zijn voldaan voordat een lid zijn pas ontvangt. Het kan dus zijn dat dit voor jouw club ook geldt. In dat geval ontvang je de pas nadat de club aangegeven heeft dat er betaald is.

Lees ook Lidmaatschap KNVvL in 2016.