Op het moment van schrijven worden de KNVvL-ledenpassen voor 2018 bedrukt bij de passenleverancier. Ieder lid ontvangt een dezer dagen de ledenpas en het WA-verzekeringsbewijs (indien van toepassing voor jouw luchtsport).

Bij nieuwe leden kan het zijn dat de pas nog niet gereed is. De pas volgt dan eind januari.

Clubleden van de afdeling Modelvliegsport zijn voor de ontvangst van de pas soms afhankelijk van de club. De club moet dan nog een administratieve handeling verrichten voordat de nieuwe pas geprint kan worden. Neem in dit geval contact op met de ledenadministratie of secretaris van je club. Is het bovenstaande niet op jou van toepassing, neem dan contact op met de ledenservice.

Betaling contributie

De factuur voor de contributie ontvang je begin januari, per e-mail of per post. Wacht dus op deze factuur voordat je het bedrag naar ons overmaakt. Om betalingsherinneringen te voorkomen verzoeken we je de factuur na ontvangst binnen de daarvoor geldende termijn van 14 dagen te voldoen.

iDeal en DocData
De e-facturen hebben we voorzien van een iDeallink. Je kan dan eenvoudig en snel betalen via de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Goed te weten: op je afschrift zal DocData vermeld worden. DocData regelt voor ons de afhandeling van iDealbetalingen.

Automatische incasso
Betaal je via automatische incasso, dan ontvang je ook een factuur van ons. Daarop staat de datum vermeld waarop de afschrijving ongeveer plaats zal vinden.

Clubleden
Ben je clublid, dan ontvang je geen factuur van ons. De betaling van je contributie loopt via je club.

Hoogte contributie
De contributiebedragen {nieuwe link} voor 2018 zijn door de Ledenraad vastgesteld tijdens de ALV van 29 november jongstleden.

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van je lidmaatschap voor 2018 is niet meer mogelijk. De uiterste datum hiervoor was 1 december jongstleden. Opzeggingen die wij na 1 december hebben ontvangen, zijn verwerkt. De einddatum van het lidmaatschap is dan echter 31 december 2018. Dit staat tevens zo vermeld in onze bevestiging van de opzegging. Deze einddatum kunnen wij niet meer aanpassen. In dit geval staat de financiële verplichting voor 2018 vast en verzoeken wij je de factuur hiervoor binnen de daarvoor geldende termijn te voldoen.

Vragen

Voor vragen over de factuur of je lidmaatschap kun je contact opnemen met Claudia Steenbergen of José Snoek-Charmant. Stuur bij voorkeur een e-mail naar ledenservice@KNVvL.nl. Let op: tijdens de kerstvakantie zijn wij verminderd bereikbaar. Onze reactie kan dus langer op zich laten wachten.