Unieke beleving wint aan waardering bij bedrijfsuitjes

Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht opvallende winnaar Meeting Magazine Award: Leukste Bedrijfsuitje 2015

Gilze 10 november, 2015 – Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht wint de Meeting Magazine Award: Leukste Bedrijfsuitje 2015. De stichting, die tot doel heeft het behoud van militair historisch erfgoed, is een verrassende winnaar. Een teken dat bedrijven steeds meer kijken naar het bieden van een unieke ervaring en meerwaarde voor hun uitjes.

De verkiezing van de Meeting Magazine Award voor het 'Leukste Bedrijfsuitje' was een groot succes. Er werd in totaal 2426 keer gestemd, waarvan 809 keer op Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht.

“We zijn zeer trots met het winnen van deze Award en zien het als een beloning voor onze persoonlijke aanpak, toewijding en professionele uitstraling”, zegt Folkert Horst, voorzitter Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht. “Voor onze gasten is het een unieke ervaring om zich tijdens een vergadering, productpresentatie of personeelsfeest onder te dompelen in een historische sfeer en de charme van de luchtvaart van dichtbij te ervaren”.

Danny Toonen: “Voor mij kwam de winnaar uit onverwachte hoek. Ik vind het fantastisch voor Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht dat ze de award hebben gewonnen. Ik was ook zeer verrast toen ik hier voor de uitreiking arriveerde de Spitfire klaar stond voor een oefenvlucht. Ik hoop van harte dat de Meeting Magazine Award deze stichting veel naamsbekendheid en mooie bijeenkomsten gaat opleveren.”

Het organiseren van bedrijfsuitjes draagt bij aan de doelstelling van de Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht om de interesse in de historische luchtvaart en het verhaal rond het behoud van het historisch erfgoed uit te dragen. Bij de stichting zetten ongeveer 270 vrijwilligers zich in om te zorgen dat de vliegtuigen, soms wel 70 jaar oud, kunnen blijven vliegen voor het algemeen publiek, bijvoorbeeld bij oorlogsherdenkingen en airshows.

Bericht van Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht.