Het volledige programma van de 12e KNVvL-dag Sport & Bestuur op zondag 4 februari is bekend en de inschrijving is geopend!

‘s Ochtends is het plenaire deel, de middag wordt opgesplitst in een deel voor bestuurders en een deel voor sporters.

In de ochtend zal aandacht besteed worden aan de activiteiten van de KNVVL (o.a. Lelystad, e-learning & examens) en vindt de aftrap van de Dag van de Luchtsport plaats.

Na de koffiebreak zal Sanne Haarhuis (selectie ballonvaren) samen met haar slaapcoach vertellen over het regelen van haar slaapritme.

‘s Middags zijn er twee deelsessies: één voor bestuurders, de ander voor de sporters.

Voor het bestuur zal NOC*NSF de inspiratiesessie 4 inzichten voor verenigingsbestuurders verzorgen. Tevens zal in het kort ingegaan worden op de veranderingen die plaatsvinden inzake de wet en regelgeving op de privacy (AVG), met ingang van 25 mei 2018.

De sporters worden meegenomen in de mentale vaardigheden Stress(handling) en omgaan met tegenslag door Rogier Hoorn, VSPN Sportpsycholoog.

Bekijk het volledige programma.


Sport & Congrescentrum Papendal
De locatie is Sport&Congrescentrum Papendal te Arnhem, wat garant staat voor een sfeervolle, goed verzorgde dag met voldoende ruimte om in een prettige setting bij te praten en nieuwe contacten op te doen.

Kosten
De kosten voor de dag zijn als volgt:
● 25 euro voor KNVvL-leden
● 15 euro voor juniorleden (t/m 18 jaar)
● 35 euro als je geen lid bent
● 12,50 als je lid wordt.*

* Als je lid wordt van de Algemene Luchtvaart Afdeling (ALA) krijg je 22,50 euro korting en betaal je in totaal slechts 50 euro! € 12,50 voor de KNVvL-dag Sport en Bestuur en € 37,50 voor je lidmaatschap.

Hiervoor krijg je een compleet verzorgde dag. Koffie, thee en lunch zijn inbegrepen en ook een drankje in bar de Dug Out bij de afsluitende borrel.


Schrijf je nu in via het inschrijfformulier.

​Meer informatie en vragen
Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Frouwke Kuijpers, frouwke.kuijpers@knvvl.nl

Sanne Haarhuis en crew in actie.